Recensioner

Här kan du läsa en del recensioner jag fått, fler finns på Adlibris, Bokus och Goodreads!  Jag kommer även att uppdatera här med fler omdömen, länka o s v, men håll till godo så länge 😉

Autumnleaf.se (2018-02-19) En riktig bladvändare med bra flyt genom hela boken. Den var gripande och spännande, stundtals lite läskig. Helt klart en bok att läsas. Så gör det!” Betyg: 5/5 

jenniesboklista.com (2017-12-13)  Spännande, gripande och läskig! Betyg 4 av 5 

Nilmas Bokhylla: Skuggvinter är en riktigt bra debut och jag ser fram emot att få läsa mer av Baumgärtner framöver! Mitt betyg: 4/5

Villa-Freja.se (2017-12-20) Skuggvinter är en riktigt ruggig psykologisk relationsroman, en bok som kryper in under skinnet och ger spänning”. Betyg: 4/5 

Utdrag ur recension, Boklysten (2018-02-18) Skuggvinter är en lättläst och spännande psykologisk thriller med trovärdiga karaktärer i verklighetsnära situationer där det vardagliga sakta blir mörkare och mer olycksbådande än vad man som läsare från början hade väntat sig” 

Boktokig (2018-12-29) ”Det är hemskt. Det är spännande. Louise Baumgärtner skriver insiktsfullt om destruktiva förhållanden och våldsamma män. Jisses så läskigt det är. Skuggvinter är en bra debutroman som gör mig mörkrädd”. Betyg: +3 av 5

Utdrag ur recension, Bokföring enligt Monika (2018-04-14) ”Allt börjar så bra, i dur, och går snabbt vidare till moll för att sedan hamna i ren skräck. Det är så otroligt läskigt det som händer och det skrämmer mig mycket mer än påhittade monster…Som debut är Skuggvinter väldigt lovande och jag ser verkligen fram emot att läsa mer av Louise Baumgärtner.” Betyg: +3 av 5

Utdrag ur recension, Kajsas bokblogg (2018-03-21) ”Skuggvinter har inte en handling som går undan utan det tar tid för allt att hända men trots det så flyger sidorna iväg och man vill komma fram till lösningen så fort som möjligt…Jag kan inget annat än att se fram emot Louise Baumgärtners nästa bok och rekommendera Skuggvinter”.

Utdrag ur recension, Hanneles bokparadis (2018-05-13) ”En välskriven lagom läskig bok, kul grepp med dagboken”.

 

Vill du köpa ett signerat exemplar direkt av mig, eller har en bokblogg och är intresserad av rec.ex, mejla mig då under fliken Kontakt. Varmt tack för ditt intresse!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: