Om mig

DSC_1635-2[997]Jag heter Louise Baumgärtner och debuterade i november 2017 med den psykologiska thrillern Skuggvinter. Den gavs ut av hybridförlaget Visto, och kort efter även som ljudbok hos Saga Egmont ( februari 2018).

Min bok handlar om Alice som dras in i ett skrämmande triangeldrama , och till min ofantligt stora glädje har den fått fina recensioner både på bokbloggar och av vanliga läsare! Jag kommer att lägga upp en del av dem här på bloggen.

Förutom författare är jag lokalvårdare och bäst, och störst av allt, mamma till fyra barn. Bor i en liten by i ett stort hus och har börjat skriva på nästa manus, Vårskogen. Jag hoppas att bloggen ska handla mest om det, och mindre om den utmattning jag nu håller på att tillfriskna från.

Själv följer jag några skrivbloggar, och har, förutom inläggen förstås, stor glädje av alla kloka kommentarer på dessa. Jag blir väldigt glad om du vill skriva något hos mig, (men du behöver naturligtvis inte;) bara du har med dig att det säkert inte blir något långt svar. Måste hushålla med min energi, tyvärr.

Mer om mig får du veta om du följer bloggen. TACK för att du läste detta och hoppas att du får för vana att kika in 😉