Avslut och ny början

Visst är det skönt när en helg i juni är full av sol och bad? Även om söndagens fina väder byttes ut mot åska några timmar. Om det skriver jag på min nya blogg som du hittar här Mitt liv – Om att leva, och skapa (mitt-liv.blog)

Himlen igår, när ovädret började dra in

Lägg den adressen på minnet, eller allra helst förstås, titta in där och tryck på knappen Prenumerera längst ner på hemsidan, så får du mail varje gång jag gör ett inlägg😊Gäller även dig som är van att få mail av mig, dessa kommer inte längre skickas ut. Så gå in och följ, (om du vill såklart), för den här bloggen kommer försvinna, och jag vet inte exakt när.

Min nya blogg anspelar inte på mitt skrivande längre, eftersom jag bestämt mig för att ta en paus. Jag måste erkänna att jag redan saknar mina karaktärer, men jag har inte förbjudit mig själv att skriva. Jag tror bara inte att det kommer få plats i det nya jag håller på att skapa just nu. Det jag tänker att jag ska presentera längre fram, för er och för andra.

Vägen till ett mål kan vara brant, men alldeles underbar

Vi kan inte veta, längs vägen, om vi lyckas uppfylla våra drömmar, skriver jag nya bloggens hemsida. Men vad skulle vi ha för chans om vi inte försökte?

Alldeles sant, eller hur?!😉Hoppas vi ses på Mitt Liv, alltså nya bloggen.

Ps: Jag tror verkligen inte att jag är klar med skrivandet, för den som undrar. Mitt manus Vårmörker får vila lite, helt enkelt Ds