Häng med till nya bloggen!

Eftersom förra inlägget tyvärr postades felskrivet, några meningar hade bytt plats, så skriver jag ett nytt, med samma tema.

Denna blogg kommer snart försvinna, (vet inte när) eftersom jag sagt upp den. Jag slutar dock inte blogga, tvärtom har jag precis startat upp en ny, som du kommer till här: mitt-liv.blog

Om du vill fortsätta följa mig, gå in på länken ovan, kolla in nya bloggen (den kommer bli snyggare) och tryck på knappen Prenumerera. Om du inte vill prenumerera, se då till att notera min nya adress. Och var snabb, för jag vet som sagt inte vilken dag Mitt manus, alltså denna blogg, går upp i tomma intet.

Och det är inte bara den som försvinner…

Snyft, skrivskrubben😥

För tillfället har jag pausat skrivandet på Vårmörker. Det känns jättekonstigt, ett sådant beslut har jag inte tagit sedan jag började på Skuggvinter 2007. Att utmattningen för några år sedan orsakade ett ofrivilligt uppehåll räknar jag inte, det var sjukdom. Detta är ett medvetet beslut, en effekt av att något nytt, och väldigt spännande, börjar ta stor plats i mitt liv.

Om du blir nyfiken finns det ännu större skäl att hänga med till nya bloggen, som av ovanstående skäl döpts till Mitt Liv, istället för något som direkt associerar till författande. Jag har ju dessutom alltid haft med mycket av min personliga vardag, något jag kommer fortsätta med😊Men jag planerar även att berätta om allt nytt framåt! Så häng på, på mitt-liv.blog

KRAM, och allra största tack för att du läste❤️