Dagar jag älskar

Det finns onekligen en del fördelar med att vara jag. Visst är jag känslig och högkänslig och allt möjligt. Har lätt att känna smärta, även andras. Och vilken hönsmamma jag är! Gillar inte när barnen är borta, även om det är mitt på dagen och de är i skolan. (Och jag är trött på dem). Så är det ändå bäst när de är hemma.

MEN, fördelen är att när jag är glad…Så är jag så himla lycklig😁 🌸Så är det i dessa dagar. Som om tindrande stjärnor bosatt sig i mitt hår, och själen blommar.

Och jag har goda skäl att tro att det ska vara ett tag. Förstår om det låter kryptiskt, (minst sagt;) men än så länge handlar det mest om inre processer, samt ett och annat beslut. Bl a att förmodligen pausa skrivandet på Vårmörker. Jag tycker jättemycket om det, och är ganska säker på att det kommer bli bok en dag, men för tillfället får det inte plats. Det är för mycket nytt som vill in, helt enkelt.

Nu är bussen snart vid ändhållplatsen, därifrån ska jag och äldsta dottern ta bilen. Hem, och vidare i livet. Detta liv som just nu känns som en stor välsignelse. KRAM på er🤗