En dag att leva länge på

Det började med kort och teckning från minstingen😍Sedan detta

Och så ett doftljus som luktar jordgubbar. Samt äran att kolla på Minecraft😊Minstingen bakade rosa kakor som hon trädde på grillpinnar i celebert sällskap av färska bär. Och middagen bestod av lax och kokt potatis, och en familj som verkligen ansträngde sig för att inte bråka. Det gick ganska bra. Bara ett och annat fult ord svävade över den vita, kalla såsen och de varma kastrullerna😬

Till råga på allt dricker jag nu ett glas vitt med fötterna begravda i mjukt gräs. Kan det bli bättre?

De sista två åren har jag haft så ont inuti så jag tidvis trott att hjärtat ska brista. Det är naturligtvis väldigt plågsamt. Men det är samtidigt livet. Och; Jag tror på läkning, på förvandling och helande. Jag väljer att, så ofta jag orkar, tänka på allt som är gott❤️Och mina barn, samt älskad man, har jag hos mig.

Så nej, det kan inte bli bättre, på det viset😉Kram!