Grönt ljus

Ja, min färg är fortfarande grön💚😉Ingenting har ändrat på sig sedan förra veckan, bara att jag fyllts på med mer kraft och glädje. Och att världen fortfarande känns lite upp och ner, fast på ett bra sätt.

Vill tillägga, för säkerhets skull, att det inte handlar om bokkontrakt, eller något i den stilen. Inte för att jag tror att någon misstänker det, men mitt skrivande har ju löpt som en röd, (eller ska jag säga grön)😉tråd genom denna blogg.

Sedan förra måndagen har jag dock inte ägnat mitt manus en tanke. Och det får vara helt okej, för nu. Jag önskar på ett sätt att jag kunde skriva mer öppet om vad jag tänker, men det måste kännas rätt om jag gör det. Så därför får det vänta.

Till dess att jag känner något annat bär jag på det som en vacker hemlighet.

Ofta tycks mig saker vara meningen, falla på plats eller dyka upp i rätt tid. Som att denna lyste grön precis när vi passerade den i en korridor på lasarettet nyss.

KRAM💗Tack för att du läste🤗