Saker jag tänker

Väcktes fyra i morse av en som inte kunde sova…Nu sitter jag på jobbet, grå av trötthet och förtvivlan som bankar inuti. Det är tungt när någon i familjen inte mår bra. Och som förälder är det förstås allra tyngst när det handlar om ett av barnen.

Jag hade tänkt mig ett inlägg med våriga bilder från Göteborg där vi var i går, och skriva något i stil med att vi kämpar på. Och det gör vi ju verkligen.

Men i dag är jag på andra sidan, den som inte orkar se det ljusa. Så ledsen, så mörkt. Och så fraser som; ”Det värsta är nu, det kommer bli bättre” osv.

Vem vet det? Det är väl ingen som har facit på framtiden. I själva verket kanske allt bara blir värre. Så kan man inte gå runt och tänka, kanske någon vill invända nu. Men det kan man, och dessutom är det alldeles sant. Jag förmår inte skriva något bättre i dag. Men om du som läser har någon runt dig som är deprimerad, eller själv är det, ta det på allvar! Och om du inte har något att säga, är det största och finaste ändå att våga lyssna.. Det kan just där och då vara det enda som är viktigt på riktigt. Uttryck som ”efter regn kommer sol” känner vi alla till ändå. KRAM❤️