Fake it til you make it

Ibland kan det vara enda strategin som finns att ta till. Och ibland är man så påverkad av sitt depp att man inte kommer ihåg att man blir påverkad även av att göra saker man tycker om. På ett bra sätt😊Men igår, när jag kom ut på en solig, om än kall promenad mindes jag hur gott jag brukar må av det. Det kanske låter flummigt, det är klart att jag vet att jag älskar mina skogspromenader, men eftersom jag tappade mycket ork på grund av Covid, har det tyvärr kommit av sig. Men not anymore, I hope🌳🌿

Grönt är skönt, och även skrivandet behöver jag. Trots, eller för att, mycket är jobbigt just nu. Och förresten kan jag inte gå och vänta på att allt ska bli bättre hela tiden. Fyra gånger sista veckan har jag jobbat med mitt manus, utan minsta lust från början. Och det har känts bra😊

Livet är ganska kämpigt av och till, eller hur? Men det är inte läge att kasta in handduken ändå. Istället ska jag försöka hitta en ren, så att jag kan gå in i duschen. För idag händer det roliga saker😍Vi ska träffa nära och kära vi inte sett på länge. Bäst! KRAM till dig som läste, ta hand om dig❤️🤗