Ibland regnar det…

…och ibland är det uppehåll. Det är bra att regnet kommer, det behövs. Och just nu är det svårare att hitta glädjen och lusten än annars. Det är inte så mycket jag kan göra åt saken, det vänder väl. Och naturligtvis finns det stunder som är bättre än andra.

I fredags bodde jag, minstingen och ett gäng gosedjur på hotell! I måndags var äldsta dottern och jag en stund i vår favoritaffär. Och i går fylldes huset av vänner till sönerna, en lyx i denna trista tid av envis pandemi☺️

Nu ser himlen ut att ljusna, jag står vid kaninhagen i vår trädgård och bloggar, men ska snart göra lunch åt mig och tonåringarna som har distansundervisning. Kanske tittar vi på ett avsnitt av Leif och Billy medan vi äter. Känner ni till dem? Två vuxna bröder som bor i ett fallfärdigt hus i lilla Sörböcken. Förutom att de är arbetslösa och panka, går allt de gör åt helvete. I jämförelse med dem känner jag mig ganska lyckad, faktiskt😅😉

KRAM, och vem du än är, ta hand om dig❤️