Idéer på olika sätt

Ibland kommer idéerna bara. Som när jag kom hem häromdagen och såg detta handavtryck på spegeln.

Andra gånger tänks intrigen fram. Jag går på jobbet, summerar vad som hänt i Vårmörker, och vad som bör hända framåt. Jag har ett synopsis; en början och ett slut och ganska mycket däremellan, men även en del fritt. För jag vet att mycket ändrar sig på vägen, karaktärerna också. Att de kommer reagera på händelser jag ännu inte kommit på, och att de själva kommer tänka ut saker som inte nått min författarhjärna än. Det är väldigt spännande att skriva ett manus! Jag avslutade nyss vid datorn, mitt i ett födelsedagskalas faktiskt😊

Rapport från min riktiga värld; Två ungdomar med distansundervisning, de yngre barnen är i skolan. Två glada kaniner som springer runt i hagen, jag som står utanför och bloggar. Tur för oss, tänker de nog, men inte länge till. Jag har kalla fingrar, och måste in och laga mat. Fiskpinnar i ugnen, och färdigkokt potatis som ska stekas i smör och grillkrydda. Någon rolig sallad till blir det inte, tomaterna är slut, påpekade äldsta dottern innan. Liksom detta blogginlägg😉Kram, och förlåt att jag inte svarat på kommentarer än❤️Det blev mycket vila i helgen och det var skönt.