Växlingar…

…både vad det gäller det ena, och det andra. Vädret t ex.

Den här bilden togs i tisdags, 18 grader🌞Men i onsdags morse hoppade snöflingorna utanför fönstret, ja, det såg faktiskt ut så i blåsten. Och så dig, bloggen. Jag funderade ju på att sluta, men behöver nog blogga. Alla uppmuntrande och kloka kommentarer hjälper förstås till 😍

Och några som definitivt behöver att jag fortsätter är våra kaniner.

Lisa och Hampus som envisas med att rymma om inte jag står och vaktar dem, ofta medan jag bloggar.

Sol men kallt i dag. Klockan börjar närma sig tio, och jag ska snart in och väcka yngste sonen, som ska till frisören om en timme. Jag hoppas att dagen efter det ska bjuda på så mycket lugn och ro som det bara går. Så att jag kan sova och vila en del, för det behövs. Framåt kvällen planerar jag och ett av barnen att börja titta på en ny serie. Mysigt!

Önskar dig som löste en riktigt fin helg.🤗❤️Kram!