Det bästa och det värsta

Det värsta i dag var huvudvärken. Som satte sig som ett spännband runt huvudet när halva dagen gått. Jag vet inte hur jag orkade storhandla på hemvägen, men det var så behövligt att jag inte kunde låta bli. Och så hade jag lovat några sjuklingar hemma; en ville ha jordgubbar och choklad, och en annan Risi-Frutti. Väl hemma lämnade jag över kassarna till min man och sjönk ner i sängen. Inte så länge dock, för jag hade en bokad telefontid med en läkare angående ett av barnen.

Det bästa i dag är nu, när jag åter krupit till sängs. Släckt ner och tänt ljus, och ska läsa en stund.

Väldigt bra bok! Och just nu är det lugnt här hemma. Inga skrik, inga utbrott, inte ens ett litet bråk någonstans. Eller så har jag bara väldigt hög volym på mina lugnande musikmeditationer🎧🌈😉Kram