Olika stunder

Trots allt, eller för att det gör ont att leva just nu, behöver jag nog blogga. Men jag vet inte i vilken utsträckning. Det har väl blivit en vana, antar jag. Och alla stunder är inte dåliga stunder.

Vilket väder det är i dag🌞Jag har gräs under fötterna, blandat med smulor och damm. Inomhus håller jag på att städa. Medan maken gör tomatsås och pasta, och barnen, särskilt minstingen.springer runt som ett yrväder. Trött av både sol, och annat. På fredag har vi en tid för henne på sjukhuset, en som vi så väl behöver. Och jag både gråter inuti, och är glad över det samtidigt. (Observera att det inte är för ett fysiskt tillstånd, utan en möjlig s.k bokstavsdiagnos. Så ingen som känner oss behöver oroa sig för att något nytt tillkommit).

I hagen gör kaninerna språng, det är verkligen vår i luften. Just nu. Om några dagar ska det bli kallare tror jag. Och kärleken är det som bär oss, alltid❤️

KRAM på dig som läste, och tack för att du gjorde det😍