Covid-land

Igår testades alla barnen, och efter det fortsatte vår isolering hemma. Vilken tur att vi har en stor trädgård att vara i, där jag för övrigt sitter just nu, och vaktar kaniner som är ute och rör på sig. De retar de kaniner som inte är ute och rör på sig, och inifrån huset hör jag yngste pojken reta minstingen. Det gäller att ta vara på rasten, tänker han kanske, han har påbörjat distansundervisning idag.

Minstingens klass har inte undervisning på distans, men hon och jag tittade nyss på en UR-film som hennes lärare rekommenderat, så vi fick in skolkänslan ändå😊

Äldste sonen är van att plugga hemifrån, hans dörr är stängd om dagarna.

Och i eftermiddag händer det ändå något, då ska vi hämta skolböcker åt ett av barnen. Läraren ska ställa en påse utanför vår bil, och sedan springa därifrån, (gissar jag). Nästan hela familjen har symtom för tillfället, och dessutom väntar vi ju på provsvar…

Så paus, livet, ett tag…

Jisses, vilken soppa😕Men inte så förvånande att vi fått Covid, fyra barn på tre olika skolor, samt en del sjukhusbesök.

Nu ska jag gå in, och se om maken vaknat så att jag kan krypa ner. Jag mår bättre, känner knappt av lungorna längre, och är SÅ tacksam över det, för det var läskigt. Men jag är jättetrött.

KRAM på er, och tack så mycket för alla stöttande kommentarer och sms. Betyder mycket🙏😍 Och vem du än är som läser, tack för att du gjorde det, och ta hand om dig❤️