Covid-19

I går fick jag reda på att det test jag gjort några dagar tidigare visat positivt. Några minuter senare ringde det, och jag svarade på frågor angående smittspårning. Min mans test var föga förvånande också positivt.

Jaha, så vad gör vi nu? Inte mycket är svaret, vilket även stämmer in på hur veckan varit. De flesta i familjen är, eller har varit sjuka. Det snyts, hostas och klagas på värk lite här och var…

Imorgon blir det naturligtvis inte skola eller jobb för någon, barnen ska iväg och testas, och jag får ringa de yngstas skolor för att informera. De äldsta har haft undervisning på distans sista veckorna.

Som tur var kom mina föräldrar med många påsar mat, samt mediciner i förmiddags❤️🙏Då infann sig en liten känsla av partaj, när minstingen fick ett pysselblock och de äldre surrade som bin runt påsen med choklad, godis och chips😊

Nu kom förresten äldsta dottern och frågade om det inte är dags för skräckfilm snart? Igår såg vi Jurkyrkogården, den hemsökte mig i drömmarna inatt.

Jag tror för övrigt att jag är på bättringsvägen, men känner hela tiden att jag har lungor, och det brukar man ju inte göra. …KRAM❤️🤗Ta hand om er!