Göra det bästa av det mesta

Ja, för vad är annars alternativet?

Sista tiden har det varit hyfsat många besök på sjukhus. Inte så roligt. Men bra att få hjälp när man behöver. Och vi försöker, som sagt, att göra det bästa av det.

Efteråt ska vi gå till vår älsklingsaffär. Och så lovade jag minstingen en liten present, från stan.

Jag vet att jag skrivit om det ibland här på bloggen, men jag tror…Nej, fel, jag tror inte, jag är fullständigt övertygad om att det finns en osynlig värld, mitt ibland vår, som vi inte ser. Många kallar det Gud och änglar, andra Buddha eller Allah, åter andra ett välvilligt Universum, eller shamanism eller sagoväsen.

Kärt barn har många namn, och det viktigaste är nog inte vad vi kallar det, utan att vi hämtar kraft, och (enbart) kärleksfulla tankar och handlingar från det. Att förtrycka eller göra ont kan aldrig bli gott, oavsett vad vi kallar det.

Den här boken var det enda jag köpte på Bokrean. Rekommenderas varmt.

Tiden rinner ut här, dags att lämna bilen (och kaffemuggen) och anmäla oss i kassan. Återigen, att göra det bästa av allt man orkar. Svårt ibland, men aldrig fel.

KRAM💕Omdu vill, får du gärna skriva en rad om vad du tycker/tror om ovanstående

Lånad bild från Synctuition, appen med musikmeditationer jag dagligen lyssnar på⭐️Inte heller fel, eller vad säger ni?!