Alla hjärtans dag

…Och jag skulle vilja säga; Glöm inte av den viktigaste personen i ditt liv. Den som gör att du överhuvudtaget är förmögen att bry dig om och älska andra❤️En som hänger med dig jämt, den enda du inte kan överge. En människa som, i mångt och mycket, formar både din inre och din yttre värld. Nämligen DU✨

Hej, här är jag❤️Alltid hos dig, liksom🤗

Trots att det borde vara självklart, tror jag att vi ofta inte inser hur viktigt det är att vårda vår relation med oss själva.

Eller så tror vi att det räcker med att göra det i förbifarten, eller till helgen, eller nästa vecka. Men det borde vara lite lättare kan man tycka, man är ju liksom alltid i närheten😉Förstår DU vad jag menar?! Kanske är du en av dem som är bra på det. Strålande, säger jag då, fortsätt med det☺️💖Men om du är som jag, lagom slarvig och glömsk på den fronten, kan en dag som denna vara en bra påminnelse om att bry dig extra om dig själv.

För trots allt är hjärtat som bultar i ditt bröst och gör det möjligt för dig att leva just nu och just här DITT❤️🥰

Kram på alla ❤️🧡💙💚💛💜dag