Ser inte skogen för all snö…

Jo, men det gör man ju. Det var bara jag som drog en liten ordvits, så här på kvällskvisten. Och jisses, vad vackert det är!

Tur att jag har snön att glädja mig åt, för mitt manus driver mig till vansinne just nu. Det har det gjort sedan jag läste igenom det för två veckor sedan. Jag har en bra synopsis, och många bra kapitel, men jag är inte lika säker på ordningsföljden. Eller vad som är överflödigt. Svårt att säga f.ö när berättelsen bara kommit halvvägs.

Jag har försökt att bringa ordning, men…ser inte helheten, bara massa ord. Och inte kan jag skotta bort eländet heller😉❄️Istället skickade jag de sextiofyra första sidorna till syrran, så får vi se om början är tillräckligt bra. Hon är skarp som tusan på att testläsa! Och på mycket annat också😍

Dags för mig att säga godnatt. Jag hoppas att ni haft en fin helg, och har snö om ni tycker om det. KRAM på er❤️