Kikar bara in

för att säga hej🤗Inga katastrofer har hänt hos oss, men veckan som gått har varit ohälsosamt stressig. Inget mer extrajobb, men läkartider och annat har brutit sig in i min vardag, och styckat sönder den mer än vanligt. Eller så är det jag som är extra trött på det, (så är det förmodligen). Det är nästan alltid jag som får ta dessa tider, då maken jobbar natt och sover dag, och jag börjar känna att det finns en gräns för hur mycket jag orkar. Men, läkartider är ju viktiga, så det är svårt…

Men vet ni vad jag har gjort? Trots allt föregående vecka vägrade jag att stryka min skrivtid. Det finns en gräns även där, för hur mycket jag kan ge avkall på mig själv innan jag bryter ihop. Jag är mamma till fyra barn, och det är mitt viktigaste kall här på jorden, men jag är också en människa med egna behov. Oavsett hur familjen mår.

Så Slutar Inte Jag Att Finnas.

När jag skriver glömmer jag bort allt annat ett tag, och det mår jag bra av.

Nu är lunchrasten slut, och jag ska snart åka och storhandla. Sedan hämta minste sonen i skolan, och efter att ha landat hemma, ska jag sova middag. Ikväll ska jag ta mig ett glas vin, det var ett tag sen. Hoppas jag (och familjen) fortfarande är på humör då, för jag skulle verkligen behöva en avkopplande stund.

KRAM på er allihop🤗❤️Ta hand om er!