Så har 2021 börjat…

Beslutet att jobba extra under julen var dumt, det inser jag nu i efterhand. Stressen sitter fortfarande kvar som ett tryck över bröstet, och kroppen har låst fast sig i ett spänt läge. Precis så skumt är det att leva med utmattning. Det fysiska måste högljutt larma när det blivit fel, så att man är tvungen att lyssna. Gott så. Eftersom jag inte vill leva i ett konstant tillstånd av stress…

Nu skuttar Hampus och Isa-Lisa som galningar i hagen, övervakade av mig.

Kolla det bruna strecket 😅😉

De får inte vara ute själva längre eftersom de så ofta rymmer, och ingen här hemma har tid eller lust att jaga dem. Men det är bara jag, med få undantag, som står och passar dem. Alltså tycker inte de heller att jag ska jobba extra😉

Däremot kan jag öka på skrivandet, det stressar mig inte alls på samma vis. Det är också en av mina ambitioner inför 2021.

Och titta här! Skuggvinter finns fortfarande kvar i Akademibokhandeln i Borås! (Till höger om röda bokryggen)

Nyårsafton? Den glänste. Av god mat och förväntningar. På kvällen lyckades vi alla sex, hör och häpna, sitta i samma soffa i hela 38 minuter, och titta på TV🌟🙏Det hjälpte nog att vi hade ställt fram chips, choklad och godis. Inte så lätt att bråka med munnen full, liksom. Men ändå…Lycka😍

Hoppas att du hade ett gott slut på gamla året, och har en bra start på det nya❤️Kram, och varmaste tack för att du läser🤗