Gott slut, helt slut…

Alltså, det här är verkligen inte världens bästa kort, men det illustrerar på ett bra vis hur jag mår just nu.

När jag ligger i sängen med en kopp te på nattduksbordet och tänt ljus, helt färdig. Jag ska inte jobba extra i den omfattning jag gjort de sista veckorna. Det är lätt att tro, dagar när jag mår bra, att jag är frisk från utmattningen. Men det är jag inte, vilket tydligt visar sig vid extra belastning.

Men ändå, på något sätt har jag klarat av det hela. Nu väntar nyårsafton, och några lediga dagar. Skönt.

Måste tillägga att jag haft det väldigt trevligt, trots allt. Jag, som nästan alltid arbetar ensam på ett företag, har nu åkt runt med olika kollegor och gjort hemstäd. Jag tycker om städning, både hos mig själv, och andra. Och i dessa tider tycker våra kunder, särskilt de äldre, extra mycket om när vi kommer. Det har varit, och är en svår tid.

Men med omtanke och kärlek kan vi sprida ljus inuti andra i en omfattning vi kanske inte alltid förstår. Det är åtminstone min övertygelse💖✨

Och så hoppas vi förstås på ett bättre år, nästa år, eller hur?! KRAM, och varmt tack för att du läste❤️