Håhåjaja …

Dan före dan, och jag tvingas återigen inse hur skör jag är (utmattningsmässigt).

Värk i kroppen, och ett psyke skört som glas.

Allergisk mot att jobba extra, så skulle man förmodligen också kunna uttrycka det. Jag tycker visserligen att det är roligt, men klarar det egentligen inte.

Men jag ska försöka att inte göra så mycket idag. Maken ska handla mat, alla klappar är redan köpta, barnen är förväntansfulla.

Och kaninerna hoppar glatt i hagen, vaktade av mig, och en kopp kaffe.

För några dagar sedan verkade vår Mumrik dålig, han haltade lite på ena bakbenet, och ville inte äta. Jag var förstås beredd att ringa veterinären, men bestämde mig för att avvakta ett dygn. Och eftersom jag tror, så bad jag. Men jag trodde faktiskt inte att det skulle bli så här bra: Han haltar inte längre! Och han äter😇🙏Vad som än hänt tänker jag kalla det ett mirakel.

Det önskar jag för alla som behöver det. Samt en riktigt GOD JUL förstås🎄KRAM❤️

Två som inte behöver hålla distans, tur det, för Vitnos var mycket hos Mumrik, när han behövde det.