Julefrid?

I fredags städade jag hemma hos andra hela dagen. Sedan storhandlade jag på hemvägen, utan att veta hur jag orkade.

Men det var praktiskt, och alla i familjen blev glada😊

Igår blev det lite blandad kompott. Jag började dagen med att skriva (!) och sedan rann den liksom iväg. Två timmars välbehövlig sömn och vila, resten var hushållssysslor. Och en stunds julfest också, ja! Det var minstingen som bjöd förstås😍Jag och en hel hög med gosedjur blev underhållna samtidigt som vi (mest jag) smaskade på skumtomtar och ätbara granar.

Och idag? Just nu står jag utanför hagen och lurpassar på kaninerna. Igår var de på rymmen igen, så de verkar ha gjort ett nytt hål. Håhåjaja…🐰🐰

Inne muttrade tonårssonen nyss om att badrummet ockuperats, och tolvåringen slår ständigt nya rekord i hur länge han kan sova. Eller? Gömmer han sig någonstans med mobilen? Måste in och kolla. Och jag får inte glömma pastan på spisen.

Julefrid? Inte riktigt än. Men jag hoppas att den kommer snart, för jag behöver den.

KRAM på er❤️Önskar er en fin fjärde advent. Och allt annat gott också, såklart.