Uppdrag och strategier

I slutet av november satte minstingen upp en Nisse-dörr i vardagsrummet, så nu får hon brev titt som tätt.🎅🏻Det första hon gör varje morgon är att rusa dit och kolla. Hon får ofta ett uppdrag, men ibland är det en hälsning, eller en pepparkaka.

Vi har väl alla våra uppdrag nu, förresten. Barnen avslutar i skolan, och de större tänker på stundande betyg. Maken och jag är snart klara med inköp av klappar, och jag planerar städning. Rengöra ugnen grundligt, putsa fönster även på övervåningen och extra dammat lite varstans, så ska det nog bli bra. Jag hör annars inte till kategorin som brukar städa frenetiskt till jul. Men detta år ska man ju bara vara…hemma. Vi brukar verkligen inte heller klä granen på Lucia heller, men (varning för utslitna ord) i dessa tider…

Vi hann baka lussebullar i söndags också😊Och så här tänker jag förhålla mig till julen 2020: Inte klaga! Så länge vi alla är friska, eller åtminstone inte livshotande sjuka.

Jag har min familj, ingen av oss behöver sitta ensamma. Den välsignelsen räcker otroligt långt. Vi har tillräckligt med pengar för att kunna köpa julklappar till nära och kära, och god mat. Vi har dessutom generösa släktingar, som bidrar, så att det blir extra lyxigt⭐️ (Ni vet vilka ni är)🥰 Jag ska jobba en del, och jag är väldigt glad över att jag och min man har våra jobb kvar.

Har ni några speciella tankar, önskningar eller utformade strategier inför julhelgerna? Dela gärna med er i kommentatorsfältet, om ni vill.

KRAM på er! Var rädda om alla❤️Det behövs, nu mer än någonsin.