Väntan

På provsvar angående Covid19. Min man, som fortfarande är förkyld, fick sitt i lördags. Men jag, som är symptomfri sedan i helgen, och skulle kunna lämna hemmet idag, har alltså inte hört något än. Börjar bli irriterande…

Så vad har jag gjort? Inlett den julstädning som påbörjades innan jag och maken blev sjuka. Innebär putsade fönster, och att försummade ytor/ rum får extra tid. Som källaren, där jag plockade undan en hel hög med leksaker som legat och skräpat hela hösten. Och igår gick maken loss på kaklet i badrummet med ett effektivt medel. I söndags fick kaninerna rena burar, hade haft dåligt samvete för dem hela veckan..

(Här nosar Mumrik och Hampus på varandra. Kommer de ut i hagen samtidigt slåss dem så pälsen ryker).Jag har även ägnat mig åt mitt manus. Problem finns, helt klart, och ska lösas. Tur att jag orkar gå promenader igen, mycket bra brukar komma då.

Nu är det snart dags att väcka barnen, mina vänner. Byta ut tystnad mot gäspningar, en knäppande brödrost och Julkalendern på TV. Inte helt fel.

Den här bilden skickade syrran från Italien häromdagen. Vill ni komma på kaffe? skrev hon. En välsignelse att det går att ses digitalt i denna tid❤️Önskar er som läste en fin dag. Med plats för små och stora mirakel. Som ofta finns där, bara vi ser oss omkring😉