Tro på dina drömmar

Andra advent, och även denna dag inleddes med skrivande. Härligt✨Jag nådde visserligen inte mitt mål 7 sid/vecka nu heller, men de sista dagarna gjorde ändå att det blev fyra. Inte så dåligt med tanke på sjukdom😊Om jag jämför mig med många andra (på Insta) verkar jag dock ligga kraftigt i lä…MEN, varför ska man jämföra sig stup i kvarten? Ibland kan det säkert vara nyttigt, som en sporre, men kanske är det ändå mest nedslående? För man sneglar ju oftast på dem som åstadkommer mer än man själv…

Hur som helst, jag har kommit till en punkt i mitt författande, eller jag befinner mig åtminstone där just nu, att jag inte bryr mig om så mycket. Bara jag får skriva.

Det är naturligtvis inte riktigt sant. Det jag skriver ska bli en bok. Och om ingen läste den, vore det ju ingen mening. Och den får inte vara sämre än Skuggvinter. Men vem som ger ut den är ganska ovidkommande.

Jag skulle bli otroligt glad om ett traditionellt förlag nappade på Vårmörker. Men ingenting står och faller med det. Vet att jag skrivit det innan, men det är så SKÖNT att ha kommit dit. Att mitt manus, mina drömmar och min lycka (gällande skrivandet) inte längre hänger på någon annan.(

(Signering i Nordstan, Göteborg 2018).

Tror att jag väljer att avsluta här, tankarna spretar och vill säga mycket, men jag orkar inte riktigt. Fortfarande trött, även om jag är mycket piggare. Önskar er alla en fin dag✨💖Glöm inte att vara snälla mot er själva, och mot era drömmar. För det går liksom hand i hand. KRAM🤗

Ps Emelie Schepp började också som egenutgivare. Inte många av oss kommer nå hennes nivå, ändå uppmuntrande och viktigt att komma ihåg Ds