Ett rent nöje

Oj, vad jag har jobbat i veckan…Dubbelt upp mot vad jag brukar.Men förutom en dag har jag tyckt om det☺️

Däremot har familjen klagat. På att det inte funnits så mycket att äta (läs; välja på) som vanligt. Jag har inte hunnit storhandla. På att det varit allmänt stökigt. Ja, jag vet; alla borde hjälpa till i en familj, det är min åsikt också. Men det sista året har varit så kaotiskt periodvis, att normala regler och normer slagits ut. Jag och min man har numera lärt oss att välja våra strider. Vissa av barnen hjälper till, andra stökar mest ner. Och jag är den som plockar upp. Viken tur att jag tycker om att städa

I torsdags kväll talade jag om för tonårsdottern att jag skulle åka till jobbet kvart över sex även nästkommande dag.

– Nej mamma, sa hon då. Inte imorgon igen. Då blev det varmt i mig. Hon tycker oftast att det är skönt när jag lämnar huset. Men inte i denna omfattning, tydligen.

Idag är det lördag och dags att…STÄDA😅Men först ska jag sätta mig en stund med Vårmörker. Och mot kvällen ska jag plocka fram stjärnor. Torka av dem och putsa fram glansen. Få dem att lysa så fint som de är ämnade att göra. Både dem som bor i själen, och de som ska stå i fönstren. Tack snälla för alla fina kommentarer i förra inlägget🥰KRAM, och hoppas att du får en fin första advent✨