Lycka, ändå…

Mitt i det jobbiga så far ändå en stark lycka genom mig. Och det händer ganska ofta. Det rör sig sällan om stora saker. Det kan vara en stund som nu, när jag sitter med tänt ljus och kaffe, och hinner blogga innan morgonbestyren tar vid. Eller som i lördags, när jag ordentligt påpälsad gav mig ut på veckans första promenad.

Jag har varit symptomfri sen i fredags, och ska jobba idag. Det är jag också glad för😊

Vi hade en bra helg. Det finns alltid någon hemma hos oss som bakar på lördag eller söndag.

Och jag fick ett välkommet ryck och putsade nästan alla fönster🌟Känns så bra inför advent!

Nu har jag en färdig synopsis, delvis ny från mitten av berättelsen och framåt. För att få ordning på problemet att det händer för lite. Men nu, när handling, och spänning är ännu mer uppskruvat, ska det nog bli bra. Och grundhistorien är kvar, ändringarna är inte stora.

Är det så att man kan känna större lycka i svåra tider? Att man blir bättre på att se, och ta vara på det glada när det dyker upp? Ja, så är det nog för mig i alla fall, och för många andra också, gissar jag. Eller vad säger ni?!

Dags att avrunda, och låta ännu en dag börja. Var rädda om varandra❤️