Fortsatta funderingar

Hur jag mår? Jo, tackar som frågar😉Jag mår väl okej, även om jag är sänkt. Jag tror inte att jag har Corona, men har symptom som gör att jag ska stanna hemma. Nu är jag ändå ute och far en del. I bilen.

Det sista har det varit mer skjuts till och från skolan än vanligt, vilket alltid faller på mig, eftersom maken jobbar natt, och sover dag. Inte mig emot. Biltid är tänketid, speciellt de sträckor jag kör ensam. Just nu tänker jag extra på mitt manus, som jag skrev i förra inlägget att jag nyss läst igenom. Det jag behöver där jag är nu (ungefär i mitten) är action i någon form, och/eller oväntade vändningar. Igår, när jag skummade igenom dokumentet jag döpt till ”Intrig och Idéer”, hittade jag en del intressant, faktiskt. Gamla, men bra idéer som jag eventuellt skulle kunna göra något av. Återstår att, tankemässigt kliva in i mina karaktärer, och traska igenom berättelsen en gång till, för att se om det är användbart. Men det är inget jag kan skriva närmare om, då skulle jag avslöja för mycket. Däremot funderar jag på att snart lägga ut ett litet kapitel här på bloggen. Och så kan jag visa upp en av mina skrivmuggar 😊

Jisses, vad det blåser ute…Behöver kolla till kaninerna. Under förmiddagen blir det samtal med psykolog, via Skype, och senare hoppas jag på minst ett avsnitt av Solsidan med äldsta dottern. Förutom körande, och manusfunderingar, orkar jag inte så mycket. Gör ni något speciellt idag? KRAM❤️