Funderingar

Det här kunde jag inte låta bli att fota häromdagen. Visst markerar det slutet på hösten?

Idag blir det hemma, jag är tjock i halsen och har värk i kroppen. Hoppas det inte blir mer än så, att det räcker med att vila för att må bättre igen. Ofta är det så i mitt fall. Men det gäller att följa restriktionerna. Förbaskade Corona.Man blir orolig av det, och ledsen….

Jag nämnde i förra inlägget att jag gjort två genomläsningar av Vårmörker sista veckan, och gillat😊Men problem finns.

Jag tyckte om att läsa, och hade inte alls tråkigt, vilket annars är lätt när man läser egna manuset, (åtminstone när man gjort det tillräckligt många gånger). Mot slutet blev ändå helhetskänslan; Spännande, jag känner för mina karaktärer, och deras vardag, och olika händelser löper fint genom berättelsen. Den röda tråden skapas dels av syskonskapet, men främst av det mystiska och otäcka som händer dem.

MEN det otäcka händer dock lite för många gånger utan att det egentligen leder någonstans…Jag har ett bra slut, men det är för långt dit.

Nu är det just för att upptäcka brister som jag läser allt då och då under hela processen, så det är helt i sin ordning. Bättre att upptäcka det nu, än när jag skrivit klart, liksom.

Nu blir det väckning av barnen snart, och frukost. KRAM på er, hoppas ni får en fin tisdag🤗Var rädda om er, och varandra❤️Nu mer än någonsin.