Kraftkällor

Var den förändring du önskar se i världen. Så klokt, och så svårt.

Jag försöker även, som jag skrev om i förra inlägget, att ta hand om mig själv. Igår var till större delen en välbehövlig eftermiddag i sängen. Men jag vilade inte bara, utan gjorde även en ordentlig genomläsning av Vårmörker. Jag gjorde en i onsdags också, men den blev avbruten av att jag oväntat fick hämta ett barn från skolan, och det var givetvis inte optimalt. Men mer om mitt manus en annan dag.

Nu står det baka på menyn här, även om det är minstingen som är bagaren. (Jag är endast assistenten). I eftermiddag blir det kanske en tur till ett älskat hamburgerställe för ett av barnen.

Och det här har vi också hunnit med. I fredags;

Och i går:

Och allt jag skrivit om ovan är just kraftkällor.Sådant man tycker om, och sådant man behöver.

Önskar er en skön söndag🤗❤️Kram!