Dagar…

Sitter just nu i bilen på väg mot stan för att akut fixa nytt Bank-Id. Min man, som kör, har samma problem. Han har inte sovit som han ska, och jag skulle behöva vara hemma, men eftersom alla upptänkliga lösenord är borta, måste vi ändå till banken. Det mesta i vår tillvaro känns lite hejsan svejsan just nu. Eller varför skriver jag så, det gör det ju inte alls. Det är bara jättejobbigt. Jag känner mig sån här;

Men, men, så är det ibland. Bara att kämpa på. (Man har ju inte så många andra alternativ, tyvärr).

Livet kunde vara bättre. MEN, det kunde verkligen vara värre också. Den meningen sätter mycket på plats, åtminstone i mitt huvud. Eftersom detta inlägg riskerar att bli kusligt likt det förra, kan jag lika gärna avsluta med ett boktips idag också.

En av mina favoritförfattare, som om man ska vara korrekt, faktiskt är två, nämligen ett författarpar.

Jag önskar er en trevlig helg🤗Och, viktigt att komma ihåg; det kommer alltid en ny dag💫Och den kan ju faktiskt bli bättre än gårdagen