Stunder av ljus

Ibland vill jag skriva av mig mer än jag kan här på bloggen. Men det går inte, trots att jag har världens snällaste läsare🤗För det handlar ju inte bara om mig…

Just nu är det väldigt mycket som är jobbigt. Men vet ni vad? Förra veckan tog jag ett beslut; Den här gången får det inte sänka mig lika mycket.

Igår morse vaknade jag fyra på morgonen, full av ångest. När jag insåg att jag inte kunde somna om gick jag upp och skrev på mitt manus en timme. Jag var lite snurrig i huvudet, men det funkade. Jag uppfyller kanske inte mitt mål den här veckan heller (7 sid/vecka), MEN jag tänker fortsätta skriva. Jag tänker helt enkelt (refererar till förra inlägget här) fortsätta sjunga min sång🌟

Dags att avsluta, och det gör jag med några (annorlunda) bilder från helgens Halloween-firande :

Rester från buffén; Grönmögligt potatismos. Fiskpinnarna var dock inte rester, inte bearnaisesåsen heller. (Vet att det inte ser något vidare ut ihop)😂

Vad har jag fotat här då? Kanin-kul. Deras nya hål. Dock inte lika roligt för ägare. Och inte så snygg bild heller.

Sist men inte minst; En synnerligen underhållande bok.

KRAM på er, och tack för att ni läste❤️Och ge inte upp! Aldrig.