Mål uppfyllt!

Mitt mål att skriva 7 sidor/veckan uppfylldes även denna gång, trots att jag inte hann skriva alla dagar.

Det blev också ett bråk mellan två karaktärer till följd av en händelse jag planerat, men inte tänkt på att det kunde få en sådan reaktion…Men det gick inte nämnda karaktär förbi, hon gick igång, och manuset får nu ytterligare en liten twist som jag behöver följa upp. Älskar när det blir så att berättelsen och personerna i det börjar leva sitt eget liv. Det är dessutom alltid ett bra tecken✍️💫Processen är igång! Planen är att skriva idag också.

Men för tillfället ligger jag i en hotellsäng, om än påklädd och med magen full av frukost.

Igår var det nämligen dags för minstingen och mig att checka in på Hotell Grand, och njuta av vår bonusnatt☺️Den ska strax avslutas med lite shopping, innan det är dags för hemfärd. Förresten, det här var kul att hitta i en av Akademibokhandelns hyllor igår; en Skuggis bredvid Lina Bengtsdotters bok!

Sist, men inte minst: Angående resan till Stockholm med ett av barnen för några veckor sedan. Nu har diagnoser fastställts. Lättnaden är det absolut största. Det betyder att vi kommer få mer hjälp från och med nu. Med det avslutar jag, och tackar för att ni läste🤗💗KRAM!