Mysig helg

Helgen blev faktiskt ganska bra😊Två förmiddagar i rad gick jag och minstingen på varm choklad – promenad!

Bästa sättet att få med henne på en längre skogspromenix🌳Och så träffade vi vänner, tänka sig. Det har man ju nästan glömt av så här i Corona-tider. Men, vad det lyfte mig! Så igår ringde jag helt spontant en annan vän. Gick runt i vår soliga trädgård och pratade om sådant man bara pratar om med dem man litar på. Och blev ännu mer lyft💃TACK finaste vännerna! För god mat, för att ni lyssnade, för goda råd och för VÄNSKAP❤️Det finns en så oerhört positiv kraft i just god vänskap.

Och mamma och pappa, för att ni alltid stöttar mig❤️

Och så är jag, som sagt, glad över att jag skriver igen, mer målinriktat än på ett bra tag. 7 sidor varje vecka. Det gör inget om jag misslyckas, trots allt går utmattningen först, men jag försöker, och ligger än så länge en sida plus. Vilket är enligt planen, för idag blir det helt andra saker än manus. Till att börja med att starta denna dag…KRAM på dig, vem du än är, och hoppas att du får en fin start på veckan🤗🍂

Här har vi fikat, minstingen och jag. Fint.