Trött, sjuk eller både och?

Är för tillfället plågad av en mystisk värk, tillsammans med stor trötthet. Vet inte om det beror på allt som varit det sista, eller om det hela faktiskt är influensaliknande, men håller mig hemma eftersom jag inte orkar något annat.

Tur att jag har Charlotte Bergenwitts debut att trösta mig med. ”I ljuset dansar skuggor” är en annorlunda , men än så länge intressant och lovande spänningsroman. Det är modigt att blanda ämnen som psykisk sjukdom med övernaturliga inslag, och jag är därför nyfiken på hur väl hon kommer väva ihop det. Men än så länge imponerad, och inne i berättelsen👌🏻😊Nu hörs det att minstingen är uttråkad en trappa ner, själv sitter jag i skrivskrubben för tillfället. Fortsätter umgås med mina karaktärer, och ska nog nästan lyckas med målet (7 sid/vecka) även denna gång. Har fortfarande lite tid på mig…

Nedan ser ni vad som börjat uppta minstingens tankar

Jag tycker också att det är tur att denna lilla högtid lyser upp i höstmörkret 🎃

Nästa vecka måste jag f.ö vara frisk, då ska vi bo på hotell igen, min lilla dotter och jag. Yngste pojken är nu ute och går med sin pappa, aningen motvilligt, och endast för att tjäna speltid. Tonåringarna häckar på sina rum, och jag säger hejdå härifrån. Ta hand om dig, och glöm inte att vara ❤️ mot dig själv. Kram🤗