Skiftningar

Ute är det regn och sol om vartannat, himlen var mörk i backspegeln när jag åkte hem, men ljusare där framme. Ungefär som jag. Jag är tacksam för allt som funkar hos oss, men ledsen för det som inte gör det. Oron och sorgen tynger mig. Men, samtidigt: Livet är väldigt sällan 100 % lycka, och jag orkar inte gräva ner mig. Det är nog läge att dansa i regnet istället.

Ja, det ska jag faktiskt! För om en halvtimme kommer äldsta, bästa vännen. Jag ska fylla en termos med kaffe, och så ska vi promenera i skogen. Oavsett väder. Och med henne kan jag prata om allt❤️

Om jag ska nämna något som gläder mig så är det skrivandet på Vårmörker. För första gången på ett tag har jag vågat (läs orkat) sätta upp ett mål; att skriva en sida om dagen / 7 sidor per vecka. Och när nu första veckan gått har jag skrivit 10 sidor. Yay💪Har du något mål du satt upp nyss, eller haft ett tag och kämpar med? Berätta gärna i så fall. Och ta hand om dig🤗Kram