Lycka

Alltför tidig morgon här, minstingen vaknade halv fem av en mardröm. Hon sover nu gott i min säng, men jag kunde däremot inte somna om…

Men det gör inte så mycket. Jag är så nöjd med helgen som var, vi alla fick fina dagar😊En av barnen sov hos en kompis, och så var det bio, besök hos morfar och mormor och lite gott och blandat för de andra. Minstingen och jag hann t ex med två skogspromenader🍂Med varm choklad! Och jag har skrivit. Tidigt på morgonen, när huset varit tyst

Och på eftermiddagen. Jag har satt upp ett mål att skriva en sida om dagen / sju sidor per vecka. Är medveten om att det inte låter så värst mycket, men så mycket bättre än ingenting, eller hur? Och det viktigaste med mål är nog ändå att de är realistiska. Men vet ni vad, sedan i onsdags har jag skrivit nästan 10 sidor😀💪Och det är jag så himla glad över! Välskrivna sådana dessutom, med bra flyt i. Dessutom har jag haft korta men givande diskussioner på Insta om just skrivande, och det ger också lust. Men nu är det dags att starta dagen här. Tack för att du läste, och apropå det, har just påbörjat denna

Och håller på att fastna, tror jag, om den utvecklar sig väl. Hoppas att du får en bra start på veckan. Och glöm inte att vara snäll, även mot dig själv❤️🤗Kram!