Livet mittemellan

De sista två dagarna har jag haft värk i kroppen, vet inte om jag håller på att bli sjuk eller om det är trötthet, men gissar på det senare, för det blir bättre när jag vilar.

Så det har jag gjort en del…

Scenen ni ser ovan är från Toy Story 2, som minstingen och jag såg i fredags. Igår fortsatte det i ungefär samma stil, varvat med att sova, tvätta lite o s v. Och på kvällen blev det både filmen Aladdin, och yngste pojkens Minecraft. Jag gick upp till honom med en kopp te, och tigerkaka, tände ljus och vistades sedan i hans värld ett tag 😍 Apropå världar, jag tror vi har en författare till i familjen! Titeln på minstingens bok som hon skriver i skolan är ”Livet mittemellan”. För livet är inte bara tråkigt, men inte bara roligt heller, sa hon. Älskade, kloka du😍Och apropå skrivande, i morse blev det en dryg timme.

Yes💪Måste sluta nu, har lovat minstingen att leka skola. Sedan ska jag gå ut till kaninerna en stund.

Att stå och titta på när de skuttar runt i hagen är min bästa mindfulness. Och även om det inte är så soligt idag som när den här bilden togs, önskar jag dig en riktigt fin söndag. Och tack för att du läste🤗🍂💗