Kanske en bra dag

Det är ganska tuffa dagar nu, mina vänner, och jag försöker, med varierande framgång, hålla mig lugn i stormen.

Men jag tänker inte skriva mer om det.Det gör för ont. Istället tänkte jag spinna vidare på idén jag presenterade i förra inlägget, den om att tjäna en hacka på att smyga in lite reklam i mina böcker😄

Observera att texten nedan är på skoj, verkligen. Åtminstone till ett kontrakt dyker upp👍😉Men läs gärna. Och tack för att ni gör det, och till råga på allt är så flitiga med att kommentera🤗💗Det lyfter verkligen mig. (Och om jag är slö med att skriva hos er just nu, bloggkompisar är det bara brist på ork).

Här kommer lite text ur ett framtida (?) manus.😎

” – Ja, vi kan ju knappast be offret att städa upp det här.

Ingen av kommisarie Olsson-Örns mannar brydde sig om att inflika att det var ett olämpligt skämt. Kanske behövdes det , mitt i det absurda. Lokalvårdaren Lena Petterssons kropp låg obarmhärtigt utsträckt framför dem, och det (olyckligt nog, kunde Olsson-Örn inte undslippa sig att tänka) på Hotell Grands mossgröna entrématta. Hon badade i blod. Det var en outhärdlig scen, men ändå hade hans uppmärksamhet sökt sig till den blå flaskan placerad vid huvudet. Han tyckte att den gula texten talade till honom. Ta Bort. En utmärkt produkt, absolut. Han kunde riktigt höra frugan lovorda den, även blåbärsfläckar utplånades! Men han påmindes också om något mer, något som inte syntes, men som det ändå var hans uppgift att se. Det fanns alltid ett osynligt sammanhang, en större bild än den uppenbara. Ett pussel som det inte bara gällde att lägga, utan också hitta bitarna till. Och idag var det lösningsmedlet Ta Bort som hade påmint honom om det. Något hade avlägsnats härifrån nyligen, det var han plötsligt säker på. Men vad?”

Vad tycker ni? Hur som helst, dags att påbörja dagen. Och vem vet, kanske blir denna fredag bra. (F’låt, hittade bilden nedan på Insta och kunde inte låta bli att sno den. Hoppas inte Olsson-Örn ringer på ikväll).

Tänkte försöka flika in lite skrivande på mitt försummade, men älskade manus Vårmörker, mitt i allt. KRAM❤️Ta hand om dig!