Hejdå Stockholm…

…och mot vardagen igen. Sitter på tåget just nu. Att åka hem, efter några dagar, som faktiskt blev underbara, hjälpta på traven bl a av småkusinerna, känns lite motigt. Men, vi har några som väntar på oss hemma, och det är bra❤️

Jag kunde inte låta bli att köpa den här ljusstaken, trots att jag egentligen inte hade råd

Men som bekant är det bättre att tända ett ljus än att förbanna mörkret😉

Missförstå mig rätt, allt är inte elände i vårt liv, det finns mycket som funkar också. Och, som jag skrev om i ett inlägg nyss, vi har alla problem av och till. En del syns, andra gör det inte. En del har lätt att öppna sig, för andra är det största utmaningen. Det vi ser och hör är mycket sällan allt som finns att berätta. Och det är ingen id’e att vara avundsjuk på NÅGON, för vi vet aldrig hur morgondagen ser ut. Det bästa vi kan göra idag är väl att ta hand om det och dem vi har, så gott vi förmår❤️🤗Eller vad säger ni?

Nej, jag tackar inte jämt för allt jag har . Ibland är jag bara sjukt förtvivlad. Men ganska ofta försöker jag vända mig mot ljuset, för annars skulle det vara svårt att orka.

Tack för att du läste 💗 Och vad du än gör, glöm inte bort att ge DIG SJÄLV kärlek. För då är det vad du sprider omkring dig. 💫Lätt? Nej, inte så, särskilt inte när det är tungt😞 Men viktigt.