Hotell och hotell

Minstingen njöt otroligt mycket av vår hotellvistelse

Rummet var så fint, tyckte hon, hon utforskade varenda vrå. Och det var viktigt att hänga upp extraklänningen hon packat med

Sedan gick vi ut på stan, där vi stötte på min pappa, som bjöd på fika😀Och så besökte vi förstås minstingens favorit-affär, en väldigt färgglad butik där många varor kostar tio eller tjugo kronor. Passade även på att köpa godis och dricka, som minstingen glatt högg in på när vi kom tillbaka till hotellet. Jag tog ett litet glas vin, ja verkligen minimalt, för jag tål knappt alkohol längre. Det har säkert med all utmattning och trötthet att göra. Apropå det, tjugo över åtta hade vi bäddat ner oss. Eller ja, mest jag.

Inte för att sova, bara för att det var så skönt. Hemma finns alltid så mycket att göra. Nu kunde jag istället iaktta minstingen, och vad hon gjorde. Ganska mycket, kan jag tala om 😍 Vi pratade och berättade sagor och gjorde läxor. Och emellanåt läste jag några rader i en egen bok. Och njöt

Kommande vecka blir det hotell igen. Ett av våra barn är i behov av vård. Där vi bor är väntetiden ca 1 år, trots att tillståndet medför lidande. I Stocholm finns ett privat alternativ, där väntetid efter inkommen remiss visade sig vara… 3 VECKOR!! Hur kan det vara så? Ändå, en välsignelse att detta andra alternativ finns.

Som ni säkert förstår kan jag inte skriva mer om detta än jag gör nu. Men måste tillägga att vi inte har ett dödssjukt barn, så ingen blir orolig💗Det handlar alltså inte om liv och död.

Jag tänker att vi alla har våra glädjeämnen och svårigheter att bära på genom livet. Och eftersom vi inte vet vad som komma skall är det oklokt att hänga upp sig för mycket på det förgångna, eller på framtiden. Utan istället värna det och dem vi har idag, och försöka lysa upp den bit av stigen vi vandrar på just nu.

Det är inte lätt. Men förmodligen det klokaste vi kan göra.

Jag har ingen ro alls att börja dagen med mitt manus. Det får bli städning av kaninernas burar istället, nu på direkten, innan regnet kommer. Här söta Isa-Lisa (de två yngsta bråkar alltid om vad hon heter)

Tack till dig som läste, och KRAM🤗Ta hand om dig❤️