Dagar man badar…

Många..! – Nej, du får inte ta ett kort till på mig, sa yngste sonen igår. Jag kan ta ett på er istället. Så det gjorde han

Men det blir ju lite tjohejsan med allt annat när man sticker till stranden i tid och otid. Kolla minstingens garderob

– Mamma, nästan alla kläder är borta, skrek hon häromdagen.

– Nej älskling, dom är i tvättstugan, svarade jag.

– Va? Vad gör dom där?! 😅

Med orken har det gått upp och ner, en dag blev sängdag. Vilken tur att det finns böcker. Njuter av feelgood just nu

Rekommenderas! Sedan väntar något helt annat. Jag hittade recensioner som gjorde mig nyfiken på ”Feber” på Insta (är f ö lite kär i Insta, ny där som jag är)💕 Frågade författaren om jag fick köpa ett signerat ex. Det fick jag, och igår landade den i brevlådan. ” Ta en paus om den blir för jobbig , har hört andra som behövt göra det”, skrev Johan Brännström i ett DM. Kommer öppna den med skräckblandad förtjusning när det blir dags😱

Tack till dig som läste, och KRAM, hoppas att du får njuta av det fina vädret☀️🥰