Inte utan att bada…

Olika dagar, olika världar. Så har min tillvaro känts den här veckan. En dag var det skrivandet, lyckligt nog. Sedan två dagar jobb. Mina arbetsdagar är inte åtta timmar, men p g a utmattningen finns det inte alltid mycket energi kvar efter dem. Hem och sova. när jag vaknar är det sen eftermiddag. Och så lägger jag mig ofta tidigt.

Igår blev det dock tonårs-värld efter jobbet, istället för vila. Trots hetta och gassande sol ville hon till stan, gå i affärer och prata. Och när barnen vill prata är det viktigt att haka på, så det gjorde jag. Jättemysigt:)

Och idag? Maken ska fortsätta måla altanen, inomhus ser det ut som ett bombnedslag. Att röja upp, (och tjata på barnen att göra sin del), blir väl min lott, gissar jag. Men…himlen är klarblå ute och jag är redan varm. Strand – och badvärlden tänker jag absolut inte missa! Kram på er, och tack återigen för alla kommentarer gällande Vårmörker i förra inlägget! Så otroligt uppmuntrande 🙂