Läs mer!

…Det är vi många som borde göra, läsa mer alltså. För att det är så otroligt avkopplande och berikande. Här är boken jag njuter av just nu

Liane Moriarty är en av mina absoluta favoritförfattare. Hennes böcker är så mänskliga, roliga och sorgliga på samma gång. Önskar att jag kunde krypa ner i sängen och fortsätta där jag slutade igår. Just nu går det dock inte, jag har frukostrast på jobbet. Men apropå att läsa, imorgon kommer jag lägga ut ett stycke till ur pågående manus Vårmörker, här på bloggen. I likhet med förra kapitlet jag publicerade för några dagar sedan, har det funnits på min blogg innan, men det var ett tag sen.

Idag är jag trött, men ändå nöjd. Bl a över hur fint min mans husmålning fortskrider. Här är vår ytterdörr, som ser ut som ny nu, tycker jag.

Att det bodde en sån målare i dig, älskade make❤️👏Visst är det stort när man upptäcker en talang man inte visste att man hade? Det har även ett av barnen gjort i sommar, till sin och vår stora glädje😀

KRAM, och varmaste tack för att du läste, vem du än är🤗Och ta hand om de gåvor du har. För det är både dom, och du värd🌸