Även på Insta:)

img_1980

Ja men, bilden! Så här ljuvligt var det igår. Och apropå bilder, nu har jag även startat upp på Insta (vadå seg gällande sociala medier)? (Följ mig gärna, så följer jag dig;) Den som vill kan hur som helst kika in där, och se hur flitigt maken målar på huset. https://www.instagram.com/louisebaumgartner_/  Vi är så nöjda med resultatet, även om en del återstår än.

Kom i Instagram-vevan på att jag nästan aldrig nämner att jag har en offentlig sida tillägnad Skuggvinter på Facebook: https://www.facebook.com/Skuggvinter-135030520554642/

Egentligen händer det inte mycket mer där än att jag brukar flagga för nya blogginlägg, men där finns också recensioner och omnämnanden gällande boken. Självklart kan du också gå in där och skriva en recension om du vill, och har läst den.

Varmaste TACK för alla uppmuntrande kommentarer till förra inlägget! Jag blir så peppad att grotta ner mig i skrivandet. Men idag går det inte. Några dagars jobbande, skrivande och badande, har gjort att hushållet behöver min fulla uppmärksamhet. Köket, städningen, tvättstugan…Och maken…just det, han målar. Men det kommer andra dagar! KRAM på er, hoppas att ni har det bra oavsett om det är arbete, semester eller, det nya… hemester;)