Provläs Vårmörker ikväll

Ett kort inlägg, frukostrast på jobbet just nu. Och förresten har inte jättemycket hänt sedan det förra. Skönt det, faktiskt. Planen igår, att ta med de yngsta barnen, med varsin kompis, till ett studsmatteland inomhus, grusades när vi möttes av skylten ”Tyvärr fullt hela dagen” vid entrén. Kanske borde man ha tänkt på att boka, en regnig dag som det var och naturligtvis, i dessa tider, Corona-restriktioner. Men det hade jag inte gjort, så det var typ åtta mil i onödan…Men, inte helt. Det blev löfte om en annan dag, glass och lek hemma istället😊Och jag fick extra tid i skrivskrubben. Glad tog jag denna selfie

I eftermiddag kommer jag lägga ut ett litet stycke ur pågående manus här på bloggen. För er som följt mig ett tag är det kanske en repris, men roligt nog får jag nya läsare titt som tätt 😍Nedan lite kort vad Vårmörker, en spänningsroman, om tre vuxna syskon, handlar om:

Lina flyttar till till en liten by med sin familj, men tvärtemot vad hon tror vantrivs hon, och maken är oftast på jobbet i stan de nyss lämnat. När det verkar som att någon börjar smyga runt deras ensligt belägna hus vet hon först inte om hon inbillar sig. Men de mystiska händelserna eskalerar.

Brodern Olof är strängt upptagen av karriären, samtidigt som han försöker göra sin hustru gravid. Men en dag hittar han ett hotfullt brev, med anonym avsändare, på dörrmattan. Och trots att han inte förstår varför han får dem, fortsätter breven att komma.

Klarsynta systern Agnes borde vara lycklig när hon, efter en olycklig kärlek, börjar uppvaktas av snygga och trevliga kollegan på jobbet. Hon har bara lite svårt att tro att han verkligen är intresserad. Och under våren börjar hon plågas av drömmar hon inte vill kännas vid, drömmar av den sorten som brukar besannas…Någon vill hennes syskon riktigt illa. Men vem? Och varför?

Sambandet finns, men har förträngts alltför länge. Och när de äntligen förstår, är det kanske redan för sent…

Titta gärna in i eftermiddag / kväll och läs. KRAM på dig så länge 🤗❤️