Ljus för Vårmörker

En av mina favoritmuggar i skrivskrubben

…och ännu ett glatt inlägg härifrån 😊

I det förra skrev jag ju om att jag ägnat en halv dag åt mitt manus och igår bara fortsatte det…Jag skrev klart mitt synopsis ✍️Observera att jag haft ett innan, det jag skrivit de sista dagarna innehåller bara en del nytt. Men ändå viktigt, och välbehövligt. Jag har nämligen kommit så långt in i handlingen nu att det inte håller med den lösa intrig jag haft, vissa luckor var tvungna att fyllas i, så att jag kan staka ut en tydlig riktning framåt.

Nästa steg framför datorn blir att rensa i mitt dokument ”Idéer och intrig”. Där finns så mycket att man inte hittar någonting. Men det jag faktiskt hittar ska jag ta hand om. Allt annat ska bort. Det är dock inget jag kan göra just nu. När det är frukostrast här på jobbet och jag dricker kaffe och lyssnar på regnet utanför. Ganska mysigt.

Igår var det sol däremot, och bad. Dagarna dessförinnan hände bl a detta:

Man kan inte låta bli att plocka blåbär detta år. Och göra paj, med vaniljsås. Och så takjobbarna

Ser ni den mörkare delen på talet, den som då kortet togs, inte blivit tvättad ännu? Vilken skillnad 🤩 Känns som om vi har ett nytt hus redan nu, hur ska det då inte kännas när målningen är klar?!

Tack till dig som läste, ta hand om dig❤️🤗