Bad, såklart!

När solen, och därmed värmen kom på besök i förrgår var vi några i familjen som fick bråttom till sjön☀️

Det var överraskande skönt, vi trodde att det skulle vara kallare eftersom sista veckorna varit sådär vädermässigt. Vi plaskade, och simmade under vattnet för att prova nya simglasögon. Och minstingen älskade ananas-ringen, en av presenterna hon fick förra veckan. Att bada är glädje tycker vi.

Något annat som är glädjande är målningen av huset. Makens målning. Jag hejar på, med trött högerarm (igen). Och jobbar, och sköter mycket inomhus. Det olivgröna är det nya, det blå är det gamla som ska bort.

Det kommer bli så snyggt💪

– Det här är roligt, riktigt roligt, sa en av grannarna häromdagen. Kanske för att vårt hus sett lite ruffigt ut de sista åren? Hur som helst, kul med uppmuntrande grannar. Och apropå det. Det har säkert att göra med att vi bor i en liten by i närheten av två mindre samhällen, men jag får ofta höra att min bok blivit läst, och gillad. Senast i går, då en för mig okänd kvinna, talade om att hon nyss läst Skuggvinter.

– Den var bra! sa hon. Du är verkligen duktig. Keep on going, bara. TACK🌺 Få saker är så inspirerande som att få höra det. Och jag är så glad att jag håller på med nästa.

Stor kram till dig som läste, vem du än är🤗❤️Hoppas att du har en fin sommar!